Mă bucur că te afli aici

Dacă vrei să beneficiezi de o evaluare telefonică gratuită sau pur și simplu vrei să vezi dacă rezonăm, aștept cu drag mesajul tău.

Prefer psihoterapie

3 + 8 =

 

EMAIL: contact@roxanadragus.com

Adresa cabinet:

Strada Cercului nr. 2

 B-dul Dimitrie Cantemir nr.2

LUNI – VINERI | 10:00 a.m – 20:00 p.m

SÂMBATĂ – DUMINICĂ |  Offline

Încă mai ai întrebări? Sunt aici pentru tine

=

Cum aleg un terapeut potrivit pentru nevoile mele?

Terapia este o experiență profund personală, iar conexiunea autentică cu terapeutul tău este crucială pentru parcursul tău emoțional și depășirea obstacolelor. Poți începe prin a te gândi la stilul terapeutic pe care îl preferi și la specializările terapeutului. Apoi, poți căuta recomandări de la prieteni sau familie, sau să urmărești specialiștii din mediul online. 

Nu uita să îți asculți intuiția și să nu te grăbești în luarea acestei decizii. Este perfect normal să intervievezi mai mulți terapeuți și să pui întrebări despre experiența lor, stilul lor de lucru și despre cum ar putea aborda nevoile tale specifice.

Ține minte că nu există o “rețetă unică” când vine vorba de terapie și că este posibil să ai o perioadă de trial & error până vei găsi pe cineva care să te înțeleagă cu adevărat.. 

=

Cum știu dacă am nevoie de terapie individuală sau de grup?

Terapia individuală te ajută să lucrezi în profunzime asupra problemelor personale, în timp ce terapia de grup îți oferă suport și o nouă perspectivă și din partea altor persoane care trec prin experiențe similare. De obicei, este recomandat să începi cu terapie individuală, și ulterior să participi în programe de grup.

=

Pot să fac ședintele de terapie online sau doar în cabinet?

Da, sunt adepta flexibilității și ofer ședinte online, însă pentru un efect mai profund asupra psihicului tău, te aștept în cabinet (mai ales dacă locuiești în București).

=

Cât durează o sesiune de terapie și cât de des trebuie să vin ca să obțin schimbări în viața mea?

Mintea umană are nevoie de timp pentru a crea noi poteci. Aceste “poteci” influenţează apoi interpretarea noilor emoţii, informaţii şi comportamente. E ca o buclă de influenţă reciprocă şi în permanentă modelare. De aceea, munca în terapie este un proces mai îndelungat.