Nimic nu e intamplator

by | Jan 24, 2013 | Experienţe în România, Română | 0 comments

Stii sentimentul ala cand simti ca faci lucrurile potrivite? Cand iti asculti muzica sufletului si iti comunica la un nivel adanc ca asta e ce trebuie sa faci?

Daca ai simtit vreodata asta, inseamna ca ti-ai descoperit scanteia, pasiunea aceea care te deosebeste de ceilalti, nu prin mandrie, cunostinte sau lucruri dobandite, ci prin emotie, prin emotia puternica care iti spune ca te-ai nascut sa faci asta. Si cu cat o amani mai mult, cu atat vine inmulmita energia ei, gata sa te ajute in procesul de creatie. Pentru ca d-aia suntem toti aici, fie ca am uitat sau nu. Contribuim fiecare la un Univers mai bun, mai fericit, mai egoist, mai competitiv-in functie de cine suntem.

Cred cu tarie ca fiecare om are si foloseste puterea de a influenta si impacta alti oameni. Cred ca, indiferent de institutia, grupul, organizatia sau compania cu care ne asociem-emotional sau formal- fiecare om se ridica deasupra scopurilor si valorilor unor grupuri in continua schimbare, si poate ca ce ar trebui sa ne reamintim este ca, conectarea la lume se face prin conectarea la sine. La pasiunea aceea care ne tine treji la 2 dimineata, la gandul acela care ne face sa credem ca schimbam lumea prin cei cativa oameni cu care ne intersectam sau la emotia aceea care ne face sa simtim cat o mie de cuvinte cand privim un clip emotionant.

Uneori, daca lucrurile nu au sens, nu inseamna ca nu trebuie sa se intample sau ca ar trebui sa ne oprim din a mai spera. Uneori, lectiile si reamintirile se gasesc exact in momentele cand lucrurile nu au sens si … cand descoperi lectia, tot ce-ti spui este ca: “Nimic nu este intamplator.”

You May Also Like…

Interviu cu Gabriela Tokacs

Cât îmi plac oamenii autentici și sinceri! Sunt rari - atât de rari încât, atunci când îi întâlnești, te minunezi de existența lor! Așa am simțit-o pe Gabi în conversațiile noastre. După ce i-am ascultat povestea într-o ceainărie frumoasă din centrul Bucureștiului, am...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hey there, I´m Olivia Pro

This is my little corner of the internet where I share all things about healthy living. I believe in sharing really simple, effective advice to help you improve your health & reach your goals. Combining my certification & experience, I want to help you develop a plan to reach your goals.

CATEGORIES

GRAB MY FREE NUTRITION GUIDE

Halvah sesame snaps dragée. Marshmallow marshmallow tiramisu pastry icing tart. Chocolate cake pie candy gingerbread oat cake jujubes.