Cum e dincolo de televizor “Trezește România”

by | Jun 15, 2012 | Experienţe în România, Română | 0 comments

Vinerea trecută eram în sala de așteptare la Willbrook Platinum Business Center, sediul Realitatea TV cu Andrei și Ira. Andrei– pregătit să vorbească în direct despre proiectul “I love Cluj” la emisiunea “Trezește România”, prezentată de Andreea Marin Bănică; Ira și cu mine- însoțitori veseli și curioși despre cum se întâmplă lucrurile într-o televiziune. Cam ce-am aflat/realizat, pe scurt:

  •  Andreea Marin Bănică este mai frumoasă în realitate decât îmi imaginam și arată impecabil îmbrăcată și aranjată
  •  Deși discută ferm și cu hotărât cu colegii de echipă detaliile emisiunii, era foarte atentă la modul în care comunică pentru a nu deranja/supăra ( lucru pe care eu îl admir foarte tare la oameni)
  •  Platoul unei emisiuni este, în general, mult mai mic și mai simplu decât apare la TV datorită camerelor care creează senzația unui spațiu grandios (concluzie în urmă unor discuții cu prieteni și despre alte platouri din alte televiziuni)
  •   Înainte de intrarea în direct cu 10 minute, lucrurile nu erau încă puse la punct și se tot făceau schimbări
  •   Felul în care o personalitate publică este privită este foarte diferit de modul de percepere al unui om care nu a creat așteptări sau o poveste înainte de a-l cunoaște
  •  Am realizat o lecție observând-o foarte atent pe Andreea cum lucrează: Cheia succesului este ca, în ciuda emoțiilor și a vulnerabilității, să știi să treci întotdeauna în prim-plan încrederea în sine și puterea de a face ce trebuie să faci cât se poate de bine.

Pentru a compara ce se întâmplă live și ce se vede în spatele camerelor, vedeți azi la 18.45 a treia ediție a emisiunii.

În rest, am făcut poze pentru că, de multe ori, ele exprimă mai bine o imagine decât cuvintele:

 

 

You May Also Like…

Interviu cu Gabriela Tokacs

Cât îmi plac oamenii autentici și sinceri! Sunt rari - atât de rari încât, atunci când îi întâlnești, te minunezi de existența lor! Așa am simțit-o pe Gabi în conversațiile noastre. După ce i-am ascultat povestea într-o ceainărie frumoasă din centrul Bucureștiului, am...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hey there, I´m Olivia Pro

This is my little corner of the internet where I share all things about healthy living. I believe in sharing really simple, effective advice to help you improve your health & reach your goals. Combining my certification & experience, I want to help you develop a plan to reach your goals.

CATEGORIES

GRAB MY FREE NUTRITION GUIDE

Halvah sesame snaps dragée. Marshmallow marshmallow tiramisu pastry icing tart. Chocolate cake pie candy gingerbread oat cake jujubes.